Select Page

Untuk anda yang masih guna whatsapp & cara manual untuk buat bisnes online…

Upgrade Bisnes Online Anda Jadi Lebih Sistematik & Lebih Masyukkk!

Sistem Paling Mudah Di Malaysia Untuk Urus Bisnes Online!

Kalau buat bisnes online, anda akan berdepan dengan situasi ni…

Orang Banyak Tanya

Anda iklan la pun, semua prospek pasti akan wasap tanya macam-macam

Tanya Tapi Tak beli

Layan berhari-hari jawab soalan, last2 tak beli pun produk anda tu

Manual Semuanya

Dari layan prospek, transfer duit, bagi detail pos dan lain2 semuanya manual

Jangan risau la, bukan anda seorang je, 75% peniaga online ‘baru nak up’ akan hadapi situasi yang sama. Kenapa?

Tak gunakan sistem untuk urus bisnes

Konon nak jimat guna whatsapp je, last2 jadi buang masa

Tak gunakan teknologi dengan sebaiknya

Dah ada pelbagai solusi bisnes online, tapi masih juga nak manual

Tak gabungkan pelbagai strategi dalam bisnes

Asyik menjual je, lama-lama orang bosan tengok profile socmed anda

Tak ada kedai online

Orang nak beli pun takut kena scam sebab anda tak ada kedai online

Start hari ini, anda dah boleh dapatkan lebih banyak sales dengan pengurusan bisnes yang lebih mudah & automatik!

Memperkenalkan…

SISTEM BIZONLINE

Sistem Pengurusan Bisnes Online Paling Lengkap, Murah & Power Di Malaysia!

Tak perlu fikir tentang hosting

Sistem ni tak perlu hosting, daftar terus boleh guna

Sistem lengkap untuk semua jenis bisnes

Tak kisah la jual apa pun, semua boleh guna

Sistem paling mudah nak digunakan

Senang guna walaupun tak pernah guna sebelum ni

Support & customer service paling padu

Anda ada masalah, team ni la paling cepat setelkan isu

Banyak fungsi untuk naikkan sales

Anda pasti terkejut lihat senarai fungsi yang ada dalam ni

Disediakan tutorial, webinar & live coaching

Anda boleh belajar ilmu bisnes sambil gunakan sistem. Padu!

Apa Fungsi Yang Ada Dalam Sistem Bizonline?

Add To Cart System

Anda boleh hasilkan ecommerce anda sendiri dengan mudah

Variation Switches

Sesuai untuk anda yang jual produk pelbagai variasi

Gateway Integration

Boleh pilih gateway mana yang anda suka & integrate sahaja

Integrate Courier

Anda boleh integrate dengan Easyparce, Delyva & Myparcelasia

Notifikasi Jualan

Order masuk je anda akan terima wasap, telegram & email

Sales Proof Notification

Bila enable, produk anda nampak seperti ramai orang beli & laku keras

Launching Countdown

Sesuai kalau anda nak buat launching jualan produk anda

Promo Countdown

Buat promosi ada countdown, lebih banyak sales masuk nanti

Auto Approved & Deliver

Anda boleh jadikan sistem autoamtik aprove & send akses produk kepada pembeli

Ni baru separuh fungsi yang ada dalam Sistem Bizonline, jika anda rasa separuh ni pun dah boleh upgrade bisnes anda ke level lebih tinggi, cepat gunakan sistem ini sekarang juga

Banyak Lagi Fungsi Padu Dalam Sistem BizOnline Untuk Bantu Anda Buat Sales!

Sistem Affiliate

Gunakan ejen affiliate untuk jual produk digital anda

Sistem Dropship

Naikkan sales dengan lantik ejen dropship untuk kedai & produk anda

PDF Watermark Stamping

Setiap helaian PDF akan dicetak maklumat pembeli untuk elak disebarkan tanpa izin

PDF Auto Password

Setiap pembeli ebook anda dapat password sendiri untuk elak kecurian ebook

Blog Content Marketing

Anda boleh tulis artikel tentang produk anda dan jana income dengan mudah

Sistem Membership Video Course

Jika anda jual video course, anda boleh jual melalui fungsi membership ini

Webhook & API Token

Anda boleh integrate dengan pelbagai sistem lain menggunakan dua fungsi ni

Auto Sync Email Marketing

Jika anda ada gunakan email autoresponder, boleh integrate dengan sistem bizonline

COD Payment Method

Jika anda lebih prefer COD, anda boleh set produk anda untuk pembayaran COD

Invoice Generator

Anda boleh create invoice pada bila-bila masa yang anda perlukan dengan mudah

SMS Marketing

SMS marketing paling lengkap dengan kos sms kredit terendah

Custom Domain

Anda boleh guna domain sendiri untuk kedai anda dalam Sistem bizonline

Walaupun ada banyak fungsi, namun ini ialah 4 kelebihan yang takkan ada dalam sistem lain!

UNLIMITED PRODUK

Anda boleh masukkan berjuta produk dalam kedai anda dan tidak dikenakan sebarang caj tambahan. Sistem lain ada limit ye, Sistem bizonline sahaja yang boleh masuk unlimited produk.

SUPPORT DARI CEO

CEO sendiri yang jaga customer support sejak 2016 dan akan kekal menjaga keperluan peniaga-peniaga. Ada isu, ada masalah, nak pendapat, semua boleh direct dengan CEO!

WEBINAR & LIVE COACHING

Kami juga menyediakan webinar yang boleh membantu anda menjana sales lebih masyuk. Setiap minggu juga disediakan coaching secara live di fanpage official.

KEDAI ONLINE YANG CANTIK

Tak payah susah payah fikir design website dah. Masuk je produk, terus siap kedai online anda secara automatik. Anda hanya perlu share link kedai anda terus kepada pembeli sahaja.

Tak payah fikir lama sangat, kalau nak ada bisnes yang sistematik & profitable, cepat2 guna Sistem Bizonline

Pakej Sistem Bizonline

Sistem Bizonline menyediakan 2 jenis pakej untuk anda pilih.

WAJIB DAPAT

Tak kisah anda guna pakej mana sekalipun, ini ialah perkara asas yang anda akan dapat:

Data jualan yang takkan hilang

Support terus dari CEO

Kelas live setiap minggu

Sesi business spotlight mingguan

Upgrade fungsi yang berterusan

Boleh request fungsi yang anda nak

BASIC

Sesuai untuk peniaga baru

RM588

RM490

Setahun

Unlimited product

Sistem affiliate & dropship

Sistem Add to cart

Variation switches

Payment gateway integration

Easyparcel, Delyva, Myparcelasia

SMS Marketing

Sistem invoice generator

Whatsapp sales notification

SMS & Email notification

Promo & Launch Countdown

PDF Stamping & Password

Webhook & API

COD Payment Method

Custom domain

DAFTAR SEKARANG

ADVANCE

Untuk peniaga advance

RM1188

RM990

Setahun

Semua yang ada dalam Basic

Kos Kredit SMS yang lebih murah

Email marketing system

Mailchimp Integration

Mailerlite Integration

Getresponse Integration

Moosend Integration

Sendfox Integration

DAFTAR SEKARANG

Ada Soalan Nak Tanya?

Sila hubungi kami terus melalui

Whatsapp

Nak Saya Bantu Buat Untuk Anda? Chat Disini!